New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Les hores extraordinàires s'afegeixen a la ____________________ ____________________ de treball fixada al conveni col·lectiu o al ____________________ de ____________________ .

Són ____________________ excepte que estiguin ____________________ al ____________________ ____________________ o al contracte de treball o siguin per un ____________________ de ____________________ ____________________ , per prevenir o reparar ____________________ o danys ____________________ i ____________________ .

El conveni col·lectiu indicarà si es compensen amb ____________________ o amb ____________________ . Si no es diu res , es compensaran amb descansos que s'hauran de gaudir dins els ____________________ ____________________ següents a la seva realització . Si es paguen , com a ____________________ ha de ser per l'import d'una ____________________ ____________________ .

El ____________________ d'hores extres que es poden fer a l'any i a temps complet és de ____________________ hores ( ____________________ es compten les ____________________ amb ____________________ ni les de ____________________ ____________________ ) .

No les poden realitzar ni els ____________________ d'edat ni els treballadors ____________________ ( tot i que hi ha ____________________ ) .