New Activity
Play Fill in the Blanks Game
- Les despeses de manutenció amb pernotació a Espanya computarà l'excés de ____________________ , ____________________ ? / dia .
- Les despeses de manutenció amb pernotació a l'estranger computarà l'excés de ____________________ , ____________________ ? / dia .
- Les despeses de manutenció sense pernotació a Espanya computarà l'excés de ____________________ , ____________________ ? / dia .
- Les despeses de manutenció sense pernotació a l'estranger computarà l'excés de ____________________ , ____________________ ? / dia .

- Les despeses de locomoció amb factura o equivalent estan exemptes .
- Les despeses de locomoció sense justificar l'import computarà l'excés de ____________________ , ____________________ km recorreguts més despeses de peatge i aparcament ____________________ .

- Plus de transport i distància serà computable l'import ____________________ .
- Plus per roba de treball serà computable l'import ____________________ .
- Plus de desgast d'estris i eines serà computable l'import ____________________ .

- Indemnitzacions per acomiadament computarà els imports que ____________________ dels que haurien correspost si s'hagués declarat ____________________ l'acomiadament .

- Les assignacions assistencials per a estudis del treballador exigits per al seu lloc de treball estaran ____________________ .
- Les assignacions assistencials de lliurament d'accions gratuït computaran l'import ____________________ .