New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Són causes de suspensió del contracte de treball : la incapacitat ____________________ ; la incapacitat ____________________ ( ____________________ , ____________________ o gran invalidesa ) ; l'excedència ____________________ ; risc durant l'embaràs o la lactància natural d'un menor de ____________________ mesos ( fins a ____________________ mesos en el seu cas ) ; exercici del dret de ____________________ o ____________________ patronal ; per ____________________ , ____________________ o acolliment ; per raons ____________________ ; per violència de ____________________ ; i per exercici de càrrec ____________________ representatiu .

Quant dura la suspensió del contracte per risc durant l'embaràs o la lactància ? Fins que ____________________ el risc , fins que es pugui ____________________ a un lloc de treball compatible , fins que comenci la ____________________ per ____________________ , fins que el lactant compleixi ____________________ mesos d'edat o ____________________ , atès el cas .

Quant dura la suspensió del contracte per a la mare biològica ? ____________________ setmanes

Quant dura la suspensio del contracte per adopció , guarda amb finalitats d'adopció o acolliment ? ____________________ setmanes

Quant dura la suspensió del contracte per a l'altre progenitor diferent de la mare biològica ? ____________________ setmanes en 2019 , se ampliarà fins a ____________________ setmanes en ____________________ .