New Activity
Play Matching Pairs

EFECTES ACOMIADAMENT IMPROCEDENT

ACOMIADAMENT PROCEDENT

EFECTES ACOMIADAMENT PROCEDENT

ACOMIADAMENT IMPROCEDENT

ACOMIADAMENT NUL

EFECTES ACOMIADAMENT NUL

La causa real de l’acomiadament ha estat discriminatòria, ha vulnerat drets fonamentals o llibertats públiques o es relacionava amb l’embaràs, maternitat, paternitat, suspensió per risc d’embaràs o lactància.

S’acredita la causa en la qual es basa l’acomiadament. Es compleixen els requisits formals de l’acomiadament.

No s’acredita la causa en la qual es basa l’acomiadament. No es compleixen els requisits formals de l’acomiadament.

L’empresari optarà entre: -Declarar extingit el contracte des del cessament i abonar la indemnització de 33 dies de salari per any de servei, amb un màxim de 24 mensualitats, sense pagar salaris de tramitació. Si l’acomiadament ha estat per causes objectives, a la indemnització se li restarà la que va rebre en el seu moment de 20/12. -Readmetre al treballador i pagar-li els salaris de tramitació. Si l’acomiadament ha estat per causes objectives, haurà de retornar la indemnització que va rebre en ser acomiadat. Si l’acomiadat és representant dels treballador, serà ell qui decidirà l’opció i en tots dos casos tindrà dret a cobrar els salaris de tramitació.

Es readmet al treballador a la feina i se li abonen els salaris de tramitació. Si l’acomiadament ha estat per causes objectives, haurà de retornar la indemnització que va rebre en ser acomiadat.

Es convalida l’acomiadament: sense dret a indemnització ni a salaris de tramitació. Si és un acomiadament per causes objectives, el treballador consolida la indemnització de 20/12.