New Activity
Play Crossword Puzzle
1 Cada membre del grup aporta idees sobre el tema a tractar i una vegada exposades el moderador les sintetitza i entre tots selecciones les més adequades. Adequada per produir idees i solucions creatives.
2 S’analitza una situació real que cada membre del grup estudia i tracta de resoldre. Després s’analitza la situació en grup i s’extreu la solució grupal. Adequada per comprendre problemes complexos i cercar solucions
3 Un grup d’experts exposen punts de vista divergents sobre un tema i són dirigits per un moderador que al finalitzar extraurà les conclusions. Té un caràcter informal.
4 Es divideix el grup en subgrups de 6 membres que discutiran el tema durant 6 minuts. Després de la discussió el portaveu de cada subgrup exposarà les seves conclusions. Adequada per detectar interessos, necessitats, expectatives i idees en un gran grup.
5 Un grup d’experts exposen punts de vista divergents sobre un tema i són dirigits per un moderador que al finalitzar extraurà les conclusions. Té un caràcter formal.
2
4
3
5
1