New Activity
Play Fill in the Blanks Game
El ____________________ ____________________ ____________________ és el document que inclou l'organització , les ____________________ , les funcions , les pràctiques , els ____________________ , els processos i els ____________________ ____________________ per realitzar ____________________ ____________________ en l'empresa .

Els instruments per a la seva gestió i aplicació són ____________________ ____________________ ____________________ i la ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ .

____________________ ____________________ ____________________ és el ____________________ que duu a terme el ____________________ ____________________ per estimar la ____________________ dels ____________________ que ____________________ ____________________ ____________________ evitar - se i ____________________ quines ____________________ ____________________ . Existeixen ____________________ tipus ____________________ : la ____________________ i la ____________________ .

La ____________________ de ____________________ ____________________ , per la seva banda , es dona quan el resultat de ____________________ manifesti situacions de ____________________ , així que ____________________ la durà a terme per ____________________ , ____________________ i ____________________ aquests ____________________ .