New Activity
Play Crossword Puzzle
1 Posseeixen coneixements bàsics en incendis i emergències per controlar la situació. Donen suport als equips de segona intervenció quan ho necessitin.
2 Posseeixen la formació i entrenament per lluitar contra qualsevol emergència, estaran localitzables en l’empresa i intervindran quan el cap d’emergència ho requereixi.
3 Asseguren una evacuació ràpida i segura, comproven que les vies es trobin lliures, controlen la velocitat de l’evacuació i les possibles aglomeracions. Transmeten calma.
4 Posseeixen la capacitat necessària per assistir i prestar els primers auxilis als lesionats en la situació d’emergència.
5 Quan l’incident requereix l’actuació d’equips especials d’emergència de la planta o edifici on s’ha produït, sense ser previsible que afecti a zones confrontants.
6 Quan l’incident pot ser controlat i solucionat de manera senzilla i ràpida pel propi personal de la zona en el qual s’ha produït.
7 Quan l’incident requereix l’actuació de tots els equips especials d’emergència de l’empresa i de mitjans externs. Sol comportar evacuacions totals o parcials.
8 Són les actuacions d’avís i posada en marxa dels equips d’emergència de l’empresa i informació als mitjans externs.
9 Encarregat de valorar la gravetat, dirigir l’equip de segona intervenció i informar als serveis externs i col·laborar amb ells.
10 Persona que des del centre de comunicacions i amb la informació del cap d’intervenció dirigirà les actuacions, contactarà amb ajudes externes i decidirà sobre l’evacuació
11 Són les actuacions i instruccions desenvolupades per al control de les emergències.
12 Són les actuacions i accions per rebre als serveis d’ajuda exterior i proporcionar-los la informació necessària.
13 Són les actuacions d’avís als ocupants per dur a terme l’evacuació del centre de treball.
2
4
12
6
9
11
3
8
5
1
13
10
7