New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Segons la ____________________ , la salut és l'estat de total ____________________ físic , mental i ____________________ i no només ____________________ de malalties .
La ____________________ es defineix com el conjunt d'activitats destinades a eliminar o ____________________ els riscos a la ____________________ .
La tècnica preventiva anomenada ____________________ a la feina és la que estudia les condicions ____________________ ( espais , màquines , eines , instal·lacions . . . ) per tal d'evitar accidents .
Un ____________________ laboral es defineix com a qualsevol lesió que pot succeir a un ____________________ en ocasió o com a conseqüència del treball executat per compte ____________________ . El que es produeix a l'anar i tornar de casa a la feina s'anomena " in ____________________ "
Les ____________________ professionals es produeixen com a conseqüència de l'exposició a ____________________ físics , químics i biològics i hi ha un ____________________ on es detallen els agents que les originen i les activitats relacionades per cadascun d'aquests agents o contaminants .
La malaltia i l'accident laborals són ____________________ derivats del treball .
El crom és un contaminant de tipus ____________________ .
La legionel·la és un contaminant de tipus ____________________ .
El soroll és un contaminant de tipus ____________________ .
El risc es valora en funció de la ____________________ que succeeixi un determinat dany i la ____________________ del mateix .
El ____________________ es defineix com la possibilitat que un treballador pateixi un determinat ____________________ derivat del treball .