New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Ik zie een meisje ____________________ in bed ____________________ . Zij ____________________ om 6 uur ____________________ . Daarna staat ze ____________________ op . Ik denk dat ze nog een beetje ____________________ is .
Om 7 uur eet ze een boterham met jam en ____________________ ze thee . Dan ____________________ ze joggen . Ze luistert ____________________ muziek ____________________ ze loopt . ____________________ het moment is ____________________ lekker weer .
Als ze ____________________ joggen naar huis komt , hoort ze dat de telefoon ____________________ . We kunnen achter het meisje zien dat het buiten ____________________ . Zij ____________________ zich om de telefoon op ____________________ nemen maar zij ziet niet dat een plas regenwater op de ____________________ is . ____________________ glijdt zij uit en ____________________ zij op de kat . De kat schrikt en ____________________ in de lucht . De telefoon ____________________ uit haar hand . En nu zitten ze ____________________ op de vloer . Het meisje ____________________ de telefoon vast ____________________ kapot is ____________________ . Ze ziet kwaad ____________________ .