New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Boedapest is de Hongaarse ____________________ die aan twee kanten van de ____________________ ligt . Het is het culturele , politieke en commerciële hart van ____________________ .
Als je langs de Donau aan het wandelen bent , valt meteen een gigantisch ____________________ op : Het Parlementsgebouw . Een ____________________ door het gebouw is zeker de moeite waard .
De Grote Synagoge van Boedapest is de ____________________ synagoge van Europe en de tweede grootste ter wereld .
De thermische ____________________ behoren tot de meest ontspannende activiteiten van wat te doen in Boedapest . Het Széchenyibad is het grootste medicinale kuuroord in Europa en het is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Boedapest .
Een bootcruise op de ____________________ is een uitstekende ____________________ om de stad overdag te verkennen , maar evengoed 's avonds wanneer de lichten de stad in een magische plaats veranderen . Onderweg zie je niet alleen de belangrijkste ____________________ van Boedapest , maar ook de verschillende ____________________ die de verbinding maken tussen Buda en Pest zoals de Kettingbrug , Vrijheidsbrug en Elisabetbrug .
Het Heldenplein is een van de hoogtepunten in Boedapest die je niet mag ____________________ . Dit plein is gelegen op het einde van de De Andrássyboulevard . Hier kan je het Millenniummonument bekijken .
De Grote Markthal is een leuke manier om je voormiddag in de Hongaarse hoofdstad door te ____________________ . Het is de grootste overdekte markthal en een van de populairste bezienswaardigheden in Boedapest .
In Boeda , aan de andere kant van de rivier , van de vele bezienswaardigheden in Boedapest is de ____________________ van Boeda de blikvanger .