New Activity
Play Fill in the Blanks Game
____________________ escolar és qualsevol forma de ____________________ psicològic , verbal o ____________________ produit entre ____________________ de manera ____________________ al llarg d'un ____________________ determinat tant dins ____________________ , com amb l'ús de les ____________________ ____________________ .

Existeixen varies variacions de ____________________ , però la més practicada és el ____________________ , que consisteix en l'ús de ____________________ ____________________ per ____________________ a una ____________________ o grup de persones , mitjançant ____________________ personals , ____________________ d'informació privada o ____________________ .

Les causes del ____________________ poden ser personals , ____________________ o escolars i generalment ____________________ es considera ____________________ a la ____________________ . En canvi , les ____________________ poden ser més diverses : males ____________________ , baixa ____________________ , inseguretat , ____________________ social , tristesa , ____________________ , etc .

En tot cas , és ____________________ donar ____________________ a les ____________________ , ____________________ amb el ____________________ de l'aula en els casos que s'identifica la ____________________ i dur a terme ____________________ de prevenció i ____________________ .