New Activity
Play Fill in the Blanks Game
____________________ is een geheel van regels die door Allah ( s . w . t ) gestuurd zijn door middel van ? al ____________________ ? om hen in alle vrijheid naar het ____________________ pad te leiden . Het ____________________ van de godsdienst is om de mensen te leiden naar het rechte pad en te ____________________ van het slechte pad zodat ze zowel in deze wereld als in het hiernamaals kunnen genieten van een gelukkig leven . Allah ( s . w . t ) heeft ____________________ gestuurd om zijn ____________________ en ____________________ aan de mensheid duidelijk te maken . Profeten hebben hun leven lang deze geboden en verboden aan de mensen ____________________ . Allah s . w . t ) heeft Mohamed ( s . a . w ) als ____________________ profeet gekozen en de ____________________ als laatste boek .
Verschillende gedachten , emoties en ____________________ zorgen voor verschillen in ____________________ . Doordat de geleerden in verschillende ____________________ , ____________________ opgroeien , ontstaan er verschillende geloofsinterpretaties .
Het ontstaan van verschillende ____________________ in Islam heeft verschillende oorzaken . Één van die oorzaken is de socio - culturele ____________________ . Iedere gemeenschap heeft ____________________ en ____________________ . Deze normen en waarden kunnen per gemeenschap ____________________ naargelang geografie , ____________________ , cultuur enz . De verschillende interpretaties bij islamitische stromingen worden ook ____________________ genoemd . Deze denkscholen zijn ontstaan omwille van de ____________________ - en ____________________ .