New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Veranderingen van het klimaat

Komt Nederland onder water te ____________________ ? Hebben we straks nooit meer sneeuw in ons land ? Hoe moet het ____________________ met alle dieren op de noordpool ?
Allemaal vragen die je kunt hebben als het ____________________ over ons klimaat . Het wordt ____________________ warmer op aarde en dat kunnen we nu al ____________________ . De winters in Nederland zijn ____________________ koud . In de zomer is het warm of het regent ____________________ heel hard . Op de noord - en zuidpool merken ze dat de gletsjers ____________________ . Er is steeds minder ijs en dat is ____________________ voor de dieren daar .
Maar dat is nog niet alles . Ook het zeewater wordt warmer en dan zet het uit . Dat ____________________ dat het water hoger ____________________ te staan . Stukken land kunnen onder water ____________________ .
Veel slecht nieuws dus . Maar er is ook goed nieuws . Steeds meer mensen maken zich ____________________ over het klimaat . Onderzoekers kijken wat er precies aan de ____________________ is en wat we kunnen doen . Popsterren , dj's en televisiemakers proberen ____________________ te vragen voor het klimaatprobleem .