New Activity
Play Fill in the Blanks Game
____________________ - 19 is geen epidemie , maar een ____________________ . Als een ziekte over de hele wereld in een korte tijd zich heeft ____________________ , noemt men deze en pandemie . De verspreiding van ____________________ en ____________________ is ook hoog , ____________________ toch beschouwt de ____________________ deze ziektes als ____________________ . Na een pandemie , moet het ontwikkelingswerk in de ____________________ landen de mensen helpen die het ____________________ hebben .
Om orde op het eiland , Sint Maarten ____________________ ____________________ , moest de regering het ____________________ inschakelen .
Het ____________________ van de ____________________ - ____________________ heeft zijn effect gehad ; de mensen zijn thuis gebleven . ____________________ moet nog met het geld over de brug komen , ze gaan veel ____________________ aan deze lening stellen . De gevolgen voor de ____________________ zijn ____________________ , veel mensen hebben op dit moment geen vaste inkomen . We moeten hoe dan ook ons erbij ____________________ en flexibel zijn , helpen en begrip tonen . De ____________________ , Dr . Gerstenbluth werd de hemel ____________________ voor het werk dat hij gedurende deze pandemie had ____________________ . Over een paar ____________________ gaan we weer naar de ____________________ normale .