New Activity
Play Fill in the Blanks Game
1 . CiU dóna suport a la celebració d'un referèndum sobre la reforma de la constitució espanyola . Segons ha pogut saber l'ACN , els deu diputats de la federació han registrat aquest dilluns a la tarda la seva signatura favorable . Ho han fet ____________________ ____________________ , ja que el termini s'acabava avui a les vuit de la tarda .

http : / / www . directe . cat

2 . En un país on l ? esport rei és el futbol , Badalona , que compta amb més clubs de bàsquet que a tota Andalusia , es presenta com una ____________________ ____________________ , ja que pels seus carrers es respira bàsquet .

http : / / wikidiario . info

3 . És Lionel Messi ____________________ ____________________ de Matthew Bellamy ? Futbolista de dia i rockstar de nit ? Lentilles blaves com a antifaç ?

http : / / es - es . facebook . com

4 . Y volviendo al texto de Marx , tendremos que aclarar que , ____________________ ____________________ ____________________ , ya no entendemos , como en el siglo XIX , que lo material esté separado de lo organizacional y espiritual y que lo espiritual sea algo distinto , antagónico y contrapuesto a lo material .

http : / / rupestreweb . tripod . com / rozo . htm l