New Activity
Play Fill in the Blanks Game
5 tips voor ____________________ en ____________________ gezin om deze quarantaine nog aangenamer te maken

1 . De mooiste films om thuis te bekijken
Als je niet naar de cinema kan gaan , dan installeer je er gewoon eentje in ____________________ eigen woonkamer : een pak prachtige , ontroerende en splinternieuwe films bekijk je gewoon online samen met ____________________ gezin .

2 . Het Bakkerijmuseum in coronatijden
Samen koekjes of cupcakes bakken en nadien versieren : plezier gegarandeerd ! Krijg je ze niet allemaal op ? Doneer ze ( met respect voor de aangeraden afstand ) aan ouderen in ____________________ buurt om ze een hart onder de riem te steken . Ze zullen ____________________ heel dankbaar zijn voor al dat lekkers !

3 . Een kalm brein
Yoga en meditatie kunnen ____________________ helpen om met spanning en stress om te gaan . Het is goed voor ____________________ lichaam én geest ! Zeker aan te raden om het een kans te geven als je iets minder goed in je vel zit .

4 . Geef je eigen concert
Niets zo leuk als een feestje in je eigen woonkamer . Organiseer bijvoorbeeld voor ____________________ en ____________________ gezin een karaokefeestje . Zoek de teksten van ____________________ favoriete liedjes via YouTube en promoveer twee willekeurige voorwerpen tot microfoon . Plustip : haal de verkleedkoffer erbij !

5 . Haal je groene vingers boven
Is met je handen bezig zijn meer ____________________ ding ? Steek je handen dan uit je mouwen nu het weer het steeds vaker toe laat en ga aan de slag in de tuin . Haal plantjes bij het tuincentrum en fleur samen met ____________________ gezin de tuin op .