New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Hi havia una vegada un drac molt ferotge que vivia en una muntanya . ____________________ gent del poble estava sempre molt atemorida perquè alguna vegada ____________________ drac s'havia menjat algun dels seus habitants .

Però un dia va arribar al poble una dragona . ____________________ drac estava molt enfadat , doncs no li agradaven gens ____________________ companyies . I van començar una baralla entre ells que va durar hores i hores . Al final , en veure que no hi havia guanyador ni perdedor i que tots dos estaven tan cansats de barallar - se , ____________________ drac li va fer una proposta a ____________________ dragona : " Està bé . Et pots quedar aquesta nit a ____________________ meua cova . Però demà al matí , quan ja hages recuperat ____________________ teues forces , vull que te'n vages per on has vingut " . ____________________ dragona hi va estar d'acord i així va ser que van passar ____________________ nit plegats . Tot i que ____________________ drac era molt ferotge , es van passar ____________________ nit xerrant . I ____________________ endemà al matí , quan ____________________ dragona havia de marxar , tal i com havien acordat , va resultar que de tant xerrar , de tant xerrar i de tant xerrar , es van enamorar . I ____________________ drac li va dir a ____________________ dragona : " Espera . No te'n vages . És que . . . m'he enamorat de tu " . I ____________________ dragona es va posar contenta perquè resulta que a ella també li va passar . Tenia ____________________ mateixos sentiments que ____________________ drac .

I així va ser com van decidir casar - se . ____________________ drac ho va anunciar a tothom . Als habitants del poble i als animals del bosc . Als habitants del poble els va dir : " Us he de donar una notícia . He conegut una dragona i ens volem casar . D'ara en endavant prometo que no seré tan ferotge ni em menjaré a ningú més " . La gent al principi no se'n refiava , però després van veure que ____________________ dragona realment havia aconseguit entendrir al drac . ____________________ habitants del poble van decidir que li farien un regal de casament al drac i ____________________ dragona , i els van portar una cistella mooolt gran plena de fruita que van collir ells mateixos .

El drac també va reunir a tots ____________________ animals del bosc per presentar - los a ____________________ seua futura esposa i per convidar - los a tots al casament . " Farem una gran festa . Nosaltres prepararem ____________________ dinar " van dir ____________________ formigues . " I nosaltres tocarem música tota ____________________ estona " van proposar ____________________ esquirols . Així , aquelles formigues van preparar un dinar boníssssim i ____________________ animals van ballar tota ____________________ nit amb ____________________ música que tocaven ____________________ esquirols .

I així va ser com en aquell poble i en aquell bosc que l'envoltava , ____________________ tranquilitat va arribar . I ____________________ drac i ____________________ dragona van viure feliços i sense molestar ningú a ____________________ seua cova . Conte contat , conte acabat !