New Activity
Play Matching Pairs

De nieuwkomers op Netflix:

De titel van ‘Never Have I Ever’ verwijst naar het drankspelletje dat onlangs ook in ‘De mol’ opdook, toen de kandidaten een aantal mogelijke zonden voorgeschoteld kregen en Alina een hoeveelheid ouzo naar binnen moest kappen waarvan Keith Richards zou zeggen: ‘Rustig aan meisje, laat nog iets voor de anderen over’.

In Fortnite hoeven mensen geen anderhalve meter afstand te houden

HUMO Je hebt 'De mol' noodgedwongen in quarantaine moeten beleven, dus zonder feestjes. Is dat een vloek of een zegen? ALINA CHURIKOVA «Een zegen, vermoed ik. Ik heb de finale superintens beleefd, in het bijzijn van de mensen die de aflevering gemaakt hebben. Het enige wat ik echt jammer vind, is dat er geen reünie heeft kunnen plaatsvinden. Ik ben nogal lijfelijk ingesteld en had iedereen graag nog eens vastgepakt (lacht).»

Rupert en Georgia zijn ondertussen al zo’n negen jaar samen, maar ze delen bitter weinig romantische kiekjes op hun sociale media. Op de Instagrampagina van Rupert valt voorlopig dan ook nog geen schattige babyfoto te bespeuren, maar we hopen dat we binnenkort toch een kleine glimp mogen opvangen van het meisje.

Alinea

Inleiding

Tussentitel

Slotalinea

Titel