New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Het lijkt ____________________ er een gigantische fallus langs de Aziëring staat . Een grote , langwerpige steen met een bijzondere ronde vorm aan de bovenkant ____________________ trots boven menig woonhuis in Kattenbroek uit . Maar wat moet deze lange ronde kei eigenlijk ____________________ ?

Een beeld zoals deze , noem je een menhir . Dat is een grote , staande steen . Menhir betekent ____________________ ? lange steen' in het Keltisch . Het ____________________ van 9 , 5 meter hoog is het werk van Daan van Golden , een bekende Nederlandse ____________________ . Net zoals bijna alle andere kunstwerken in Kattenbroek , is het gebaseerd op een oud boek : De droom van Poliphius . De menhir is gebaseerd op het deel van het ____________________ dat over de vruchtbaarheid van de aarde ____________________ .

____________________ het kunstwerk zijn planten aangebracht , die de Menhir langzaam beklommen . Het idee was dat het hele beeld bedekt ____________________ worden met bladeren om de vruchtbaarheid van de aarde te ____________________ zien . ____________________ maar waar , de planten hebben het niet overleefd . Nu staat de roodbruine menhir er maar een beetje ____________________ bij . Als het aan de kunstenaar ____________________ gelegen , zagen we ____________________ nog iets van het kunstwerk door de begroeiing .

Het standbeeld is dus geen mannelijk geslachtsorgaan , maar een ____________________ menhir . Dus de volgende keer dat je hier langskomt , kan je je vrienden ____________________ met je kennis over dit harde , lange ____________________ .