New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Politie betrapt 14 jongeren tijdens lockdownfeestjes in hotelkamers

Afgelopen weekend heeft de politie in Borgerhout verschillende hotelgasten betrapt die inbreuken ____________________ tegen de geldende coronamaatregelen . Zo ____________________ ze zich bezig met lachgas en drugs tijdens lockdownfeestjes . Veertien van hen kregen een proces - verbaal en drie personen ____________________ bestuurlijk gearresteerd .

Het wijkteam van regio Oost ____________________ dat jongeren ook hotelkamers in hun regio opzoeken om er samen te komen . Dat zonder respect voor de geldende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te ____________________ . In het ____________________ van de volksgezondheid heeft de politie daar en op andere plaatsen ____________________ gehouden . De actie was in samenwerking met de diensten geweld , jeugd en jongerencriminaliteit van de lokale recherche , het hondenteam en de mobiele eenheid en met de steun van het Antwerpse parket .

Op zaterdagavond stelde de politie vast dat verschillende jongeren zich ____________________ in twee hotelkamers . In één van die kamers zaten 11 personen samen in een beperkte ruimte zonder mondkapjes op . Ze hadden drank bij en ____________________ werd muziek gespeeld . Op een tafel vond de politie drugs die klaar was voor ____________________ . Ook in de andere kamer was er ____________________ van een feestje .

Veertien personen zagen een proces - verbaal opgesteld worden met het ____________________ op een onmiddellijke dagvaarding door het openbaar ministerie als gevolg van het bewust ____________________ van de coronamaatregelen . Zeven personen kregen een GAS - pv omdat ze lachgas bij hadden . Bij één hotelgast vond de politie bijna 7 . 000 euro . Verder zijn nog drie personen bestuurlijk gearresteerd omwille van illegaliteit of ____________________ van de openbare orde . Vier personen kregen een onmiddellijke minnelijke schikking voorgesteld voor ____________________ . De politie nam ook 13 flessen met lachgas in ____________________ .