New Activity
Play Fill in the Blanks Game
1 . De auto is ____________________ . Ik ben naar de autodealer geweest en heb een ____________________ auto gekocht . De ____________________ auto is heel mooi .
2 . Ik kan niet ophouden met lezen , want het boek is ____________________ . Ik lees graag ____________________ boeken . 'The Shining' is bijvoorbeeld een heel ____________________ boek .
3 . Het sneeuwt . Het is ____________________ buiten . Het is een heel ____________________ winter . De ____________________ winter zorgt voor veel ongelukken op de weg .
4 . Ah , wat een schatje . Is dat jouw kind ? De baby is echt heel ____________________ . Ja , wat een ____________________ baby !
5 . We kunnen nog niet schaatsen ; het ijs is nog te ____________________ . Als je op het ____________________ ijs stapt , zak je er zo doorheen . Ik heb wel eens geschaatst op ____________________ ijs , en dat is echt niet leuk !
6 . De verwarming is aan in het huis . Het is dus lekker ____________________ in huis . Het is fijn als je binnenkomt in een ____________________ huis .
7 . Wat een mooie kleur is dat ! Ik wil ook een ____________________ muur in mijn keuken . Oh , en de stoelen zijn ook ____________________ !
8 . De bladeren van de boom zijn ____________________ . De ____________________ boom staat achter in de tuin . Een ____________________ boom is veel mooier dan een kale boom .
9 . Je moet echt naar die film gaan , het is een heel ____________________ film . Hij is niet alleen ____________________ vanwege het verhaal , maar ook vanwege de acteurs . Echt een ____________________ film !
10 . Ik wil wel komen maar ik kan niet . Dat is het ____________________ probleem ! Het is echt een ____________________ probleem .