New Activity
Play Fill in the Blanks Game
La funció de relació es una de les tres funcions dels ____________________ vius . Consisteix en arreplegar ____________________ de l' exterior o de l' ____________________ del cos , ____________________ - la , elaborar una ____________________ i ____________________ - la .

____________________ estimul a la informació que rebem i pot ____________________ positiu si ens fa acostar - nos a la font o negatiu si ens ____________________ fugir .

____________________ òrgans que reben els estímuls són els sentits . Es classifiquen per dos criteris : Segons l'origen de l' estímul poden ser interns o externs , segons la naturalesa de l'estímul poden ser químics o físics .

Per exemple , l'equilibri és un ____________________ intern que rep energia , per ____________________ és físic .

Els òrgans i sistemes que interpreten la informació són el ____________________ ____________________ i l' hormonal . Els ____________________ nerviós condueix senyals elèctrics , és ràpid i poc durador . Els ____________________ hormonal condueix ____________________ químiques per la ____________________ , es lent i regula ____________________ duradors .

____________________ locomotor , ____________________ pels músculs i els ____________________ , i les glàndules só els òrgans que ____________________ les respostes .

Els músculs sempre actuen per parelles , s'anomenen antagònics als músculs que mouen el mateix òrgan ____________________ en sentit contrari .