New Activity
Play Fill in the Blanks Game
El ____________________ Informat l'ha de donar el metge junt amb les explicacions adients , en un marc adequat que permeti la reflexió i la formulació de les preguntes per part del pacient .
Els metges han d'oferir orientació als pacients que demanin de fer un Document de ____________________ ____________________ , que facilitarà conèixer els seus desitjos i valors per respectar - los i tenir - los en compte a l'hora de prendre decisions .
Per tenir una ____________________ ____________________ , cal lliurar el formulari de sol·licitud al Servei d'Atenció a l'Usuari del centre on s'ha fet el diagnòstic de la malaltia , des d'on es farà la gestió de la demanda .
D'acord amb la Llei Orgànica 15 / 1999 de 13 de desembre , de protecció de Dades de Caràcter Personal , per exercir els drets d'oposició , accés i rectificació de les seves dades , els usuaris dels serveis sanitaris han de adrecar - se pr escrit al Servei de ____________________ ____________________ i Arxiu .
En els Servei d'Atenció a l'Usuari es facilita nformació sobre la ____________________ ____________________ i també la informació general sobre els serveis i normativa dels centres hospitalaris , que recull la ____________________ ____________________ .