New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Ik stuur je binnenkort een ____________________ van onze gemeente op . Ze hielden hun ____________________ angstvallig geheim . Dat is een schilderij van een kunstenaar van het tweede ____________________ .
Mijn pa heeft een ____________________ bij het ministerie van Buitenlandse Zaken .
Hoeveel ____________________ telt de Belgische driekleur ?
De aarde beschrijft een ____________________ om de zon .
De E40 heeft twee gescheiden ____________________ , die verdeeld zijn in drie ____________________ . Wordt die ____________________ binnenkort verhard ?
Om niet te verdwalen in dat bos , volgden we het bewegwijzerde ____________________ . Dat ____________________ / die ____________________ langs die huizenrij is wel erg smalletjes !
De kruisweg , die het lijden van Christus voorstelt , telt veertien ____________________ . De trein denderde het ____________________ binnen .
Hou nu op met zeuren of je krijgt een ____________________ om je oren ! Wanneer zullen ze die gevaarlijke ____________________ nu eens rechttrekken ?
Die ____________________ over de Schelde is aan herstelling toe . Eindelijk hebben ze een ____________________ over die spoorweg aangelegd ; gedaan met het urenlang wachten in de file .
Is ____________________ maken voor sigaretten verboden ? Er wordt nu veel ____________________ gemaakt om ons leefmilieu te beschermen .
In Vlaanderen zijn er heel wat bewegwijzerde ____________________ . Ken je de Permekeroute ? Als je op reis naar het Zuiden trekt , volg je dan de ____________________ of neem je alternatieve wegen ?
Vlak voor de ____________________ van de grot lag een enorm rotsblok . ____________________ verboden , stond er op het bordje te lezen .
In Tongeren staat het ____________________ van Ambiorix , een van de beroemdste Oud - Belgen . De koning legde een krans neer bij het ____________________ van de slachtoffers van WO II .