New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Jezus groeide op bij zijn ouders , ____________________ en ____________________ , en al snel werd duidelijk dat hij een wijs kind was . Hij oefende hetzelfde beroep uit als Jozef : ____________________ . Hij leidde een eenvoudig leven in het dorp van zijn ouders .

Maar rond Zijn dertigste begint Hij rond te trekken met de boodschap : " Ga leven zoals God het wil , want het Koninkrijk van ____________________ komt bijna . " ( Mattheüs 4 : 17 ) Hij vertelt de mensen over de liefde van God , de noodzaak om te gaan leven zoals God en wil , en roept hen op om te geloven in Hem .

We zouden ____________________ vol kunnen schrijven over wat Jezus allemaal gedaan heeft in de drie jaar dat Hij rondtrok . Hij gaf onderwijs aan mensen , Hij deed ____________________ , en ging bijzondere gesprekken aan met diverse personen .

Hij zág mensen . Hij had oprechte aandacht voor hen . Mensen die buiten de samenleving stonden werden door Hem opgezocht . Voor Hem is iedereen ____________________ . En levens veranderden radicaal door de ____________________ die Hij bracht .