New Activity
Play Fill in the Blanks Game
L'esponja és un animal que pertany al grup dels ____________________ .
Un ____________________ és un grup d'animals metazous que tenen el cos allargat i aplanat amb simetria bilateral , aparell digestiu molt simplificat i aparell reproductor ____________________ .
Els ____________________ és un grup d'animals invertebrats amb simetria ____________________ i mancats de potes , que comprèn els cucs pròpiament dits que es classifiquen en tres grups : poliquets , cucs de terra i ____________________ .
Els ____________________ són un grup d'animals marins radiats al qual pertanyen les estrelles de mar i els eriçons de mar .
Els ____________________ són un grup d'animals invertebrats amb membres articulats i simetria bilateral que comprèn , entre d'altres , els ____________________ , els aràcnids , els miriàpodes i els crustacis .
Els ____________________ és un grup d'animals invertebrats amb membres articulats i simetria bilateral que comprèn , entre d'altres , els insectes , els aràcnids , els miriàpodes i els ____________________ .
Els àracinds són una classe ____________________ quelicerats que tenen el cos dividit en dues regions , a la qual pertanyen les aranyes i els escorpins .
Un ____________________ és un animal invertebrat , de l'embrancament dels artròpodes antenats , de respiració traqueal , amb el cos dividit distintament en cap , tòrax i ____________________ , amb sis potes i amb ales , dues o quatre , o sense .