New Activity
Play Fill in the Blanks Game
In de ICT - wereld bestaan er verschillende soorten ____________________ . Ze komen in veel kleuren en maten .
De meest voorkomende computers zijn de ____________________ , die thuis op de bureau staat , en de ____________________ , een ____________________ computer die je makkelijk overal mee naartoe kan nemen .

Ook andere ____________________ in je huishouden zijn een computer of werken met een computer . Als je thuis al eens een spelletje speelt op een ____________________ , maak je ook gebruik van een computer .
Ook wanneer je ____________________ stuurt naar andere mensen met je ____________________ , ben je opnieuw bezig op een computer . Al deze apparaten kunnen ____________________ verwerken en deze eventueel doorsturen .

Tegenwoordig werken ____________________ apparaten ook met een computer . Denk maar aan een ____________________ wasmachine waarbij een display hebt met daarop je ____________________ .

In de wetenschappelijke wereld moeten er vaak heel veel ____________________ gedaan worden op korte tijd , daarvoor bestaan de ____________________ . Deze computers kunnen op 1 uur evenveel berekeningen doen dan een gewone ____________________ kan op 30 jaar .