New Activity
Play Fill in the Blanks Game
1
Man : Pardon , ____________________ u misschien ____________________ de dierentuin geopend is ?
Passant 1 U ____________________ Artis ? Nee , het ____________________ me . ____________________ weet ik echt niet .
Man : Eh , goedemorgen , ____________________ u me misschien ____________________ wanneer de dierentuin geopend is ?
Passant 2 : O , even ____________________ . Ik geloof vanaf negen uur , maar ik vraag het voor de ____________________ even ____________________ mijn man . . . Henk , weet jij ____________________ wanneer de dierentuin open is ?
Henk : De dierentuin ? Ik geloof ____________________ dag van negen ____________________ half zeven .
Man : Dank u wel , ____________________ .

2
U bent verbonden met het antwoordapparaat van het Van Gogh - Museum . Het museum is ____________________ geopend ; ____________________ maandag van 14 . 00 uur tot 17 . 00 uur , de ____________________ dagen van tien uur tot 17 . 00 uur en ____________________ op donderdagavond tot 20 uur . Wij ____________________ u voor uw ____________________ .

3
Toerist : Dag mevrouw , ____________________ ik u even iets ____________________ ? Weet u misschien wanneer de rondvaartboot ____________________ ?
Vrouw : Tja , ik weet het niet heel zeker , maar ik geloof dat ze dagelijks ____________________ negen en zes varen . Als ik me niet ____________________ , ____________________ ze ieder uur , maar vraagt u het ____________________ de zekerheid nog maar even aan ____________________ anders .
Toerist : Dank u wel .