New Activity
Play Fill in the Blanks Game
El professional ha de ____________________ la ____________________ del pacient durant l ? estada de l ? entrevista clínica . S ? ha de presta especial atenció quan el pacient es troba en una habitació compartida de l ? hospital o bé en el servei d ? observació d ? urgències . Cal evitar qualsevol tipus ____________________ ? interrupció , ja sigui causada per un telèfon mòbil o bé per l ? ingrés d ? una altra persona en el cas de l ? habitació ____________________ .

És important que el pacient i el metge es sentin ____________________ i que la disposició dels espais afavoreixi el contacte ____________________ i ____________________ .

La comunicació d ? una mala notícia canvia notòriament si es coneix prèviament al pacient . Si no coneixíem al pacient anteriorment , és important haver revisat la seva ____________________ disponible per adaptar el procés ____________________ .

En el moment de la trobada amb el pacient , si no se ? l coneix , cal presentar - se com a doctors . Tanmateix , durant tota l ? entrevista cal referir - se al pacient pel seu ____________________ . Si el pacient ve sol , és important preguntar - li si li agradaria ____________________ ____________________ per rebre el ____________________ .