New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Klimaatwetenschapper ____________________ alarmbel : ? Hittegolf van deze zomer ____________________ de norm , Vlaanderen ____________________ voor deel onder water te liggen ?

Als het beleid niet ____________________ , zal de aarde drie tot zes graden opwarmen tegen het jaar 2100 . Dat ____________________ klimaatwetenschapper Wim Thiery in De Zondag . Ons land zal zich dan mogen opmaken voor droogtes , hittegolven én overstromingen . ? Grote delen van West - en Oost - Vlaanderen komen dan gewoon onder de zeespiegel te liggen ? , ____________________ Thiery .

De professor , vorig jaar door Forbes nog ____________________ tot één van de dertig toonaangevende jonge wetenschappers in Europa , ____________________ ook op dat het zover niet moet komen , op voorwaarde dat de politiek zich ____________________ aan de doelstellingen van de klimaatconferentie in Parijs in 2015 . ? Ook dan ____________________ we meer droogte zien , meer overstromingen , maar de gevolgen zullen beheersbaar zijn . De wetenschap heeft haar werk ____________________ : de bewijzen en de modellen ____________________ op tafel . Nu ____________________ de politiek een keuze maken . Het tij kan nog ____________________ worden ? , aldus Thiery .