New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Els òrgans dels ____________________ capten ____________________ de l'entorn .
Els ulls són els òrgans del sentit de la ____________________ . Capten la ____________________ que il·lumina els objectes . Les parts de l'ull són : el nervi ____________________ , l'iris , la còrnia , el cristal·lí , la pupil·la i la ____________________ .
Les ____________________ són els òrgans del sentit de l'oïda . Els ____________________ entren per les orelles . Les parts de l'orella són : el pavelló ____________________ , el conducte ____________________ , els ossets , el cargol , el ____________________ i el nervi auditiu .
Els nas és l'òrgan del sentit de ____________________ . Les ____________________ entren per les fosses ____________________ . Les parts del nas són : la pituïtària groga i la vermella , les fosses nassals i el ____________________ olfactori .
La ____________________ és l'òrgan del sentit del gust . Els ____________________ els percebem a través de la llengua . Les parts de la llengua són : les papil·les ____________________ i els nervis gustatius .
La ____________________ és l'òrgan del sentit del tacte . A través de la ____________________ sentim la forma , la textura , el fred , el dolor . . . Les tres capes de la pell són : ____________________ , el derma i l'hipoderma . Les parts de la pell són : els ____________________ del tacte , els fol·licles ____________________ i les ____________________ ____________________ .
Els òrgans dels sentits són una part imprescindible de la ____________________ ____________________ ____________________ .