New Activity
Play Fill in the Blanks Game
La família romana estava formada per : ____________________ ____________________ ( cap de família ) , ____________________ ( la esposa ) , ____________________ ( els fills i filles nascuts dins del matrimoni o adoptats ) i ____________________ ( esclaus i altres persones sotmeses al pater familias : ____________________ i ____________________ ) .
Tots els ____________________ d ? un ____________________ comú per línia masculina formaven un grup polític , familiar i religiós anomenat ____________________ .
El grup familiar era presidit pel ____________________ ____________________ , que gaudia d'una ____________________ quasi ____________________ sobre tots els membres de la família . Aquesta autoritat , que arribava fins i tot al ____________________ de ____________________ o ____________________ , rebia el nom de ____________________ ____________________ , segons el qual el pare era l'únic que podia ____________________ o ____________________ una filla o un fill acabat de néixer . Era l'amo absolut del ____________________ ____________________ i només ell tenia ____________________ ____________________ , és a dir , era l'únic que podia representar la família davant les institucions polítiques a Roma .