New game
Download
Get Academic Plan
Share game
Integrate it into your platform

You can integrate the game into an LMS compatible with LTI 1.1 or LTI 1.3 such as Canvas, Moodle, or Blackboard. This way, the scores will be automatically saved into the platform’s gradebook.
Download
You have exceeded the maximum number of games you can integrate into Google Classroom with your current Plan.

To integrate as many games as you want in Google Classroom, you need an Academic Plan or a Commercial Plan.

You have exceeded the maximum number of games you can integrate into Microsoft Teams with your current Plan.

To integrate as many games as you want in Microsoft Teams, you need an Academic Plan or a Commercial Plan.

Downloading games is an exclusive feature for users with an Academic Plan or a Commercial Plan.

Get your Academic Plan or your Commercial Plan now and start integrating your games into your LMS, website or blog.

If you wish, you can download a demo game here and test its integration:

Фрукты и овощи: угадайка

Froggy Jumps

Played 1

About this activity

Развлекательный квиз о фруктах и овощах.

Created by

Kazakhstan

Download the paper version to play

Make your own free game from our game creator
Compete against your friends to see who gets the best score in this game

Top Games

%
Anonymous
Anonymous
%
%
%
You have exceeded the maximum number of games you can print with your current Plan.

To print as many games as you want, you need an Academic Plan or a Commercial Plan.

Print your game
Фрукты и овощи: угадайка
 

Froggy Jumps

Фрукты и овощи: угадайкаOnline version

Развлекательный квиз о фруктах и овощах.

by Ажар Калиева
1

Где здесь красное яблоко? (Ответ: картинка красного яблока / Неверно: огурец, банан)

2

Покажи желтый банан. (Ответ: картинка банана / Неверно: яблоко, груша)

3

Что из этого полезно в суп? (Морковь)

4

Где спрятался зайчик? Он любит гризть... (Ответ: морковь / Неверно: груша, виноград)

5

Какой овощ зелёный и колючий? (Ответ: огурец / Неверно: клубника)

6

Что круглое и оранжевое? (Ответ: апельсин / Неверно: банан, яблоко)

7

Какой фрукт чаще всего зелёный и сочный? (Ответ: огурец / Неверно: клубника)

8

Что из этого обычно зеленое и ползёт в огороде? (Ответ: огурец / Неверно: банан, груша)

9

Выберите изображение для красного яблока: (Ответ: картинка красного яблока / Неверно: картинка огурца)

10

Какие фрукты могут быть желтыми на снимке? (Ответ: банан / Неверно: апельсин, яблоко)

Are you sure you want to leave the page?

If you leave the page, you will lose your game progress.