New game
Download
Get Academic Plan
Share game
Integrate it into your platform

You can integrate the game into an LMS compatible with LTI 1.1 or LTI 1.3 such as Canvas, Moodle, or Blackboard. This way, the scores will be automatically saved into the platform’s gradebook.
Download
You have exceeded the maximum number of games you can integrate into Google Classroom with your current Plan.

To integrate as many games as you want in Google Classroom, you need an Academic Plan or a Commercial Plan.

You have exceeded the maximum number of games you can integrate into Microsoft Teams with your current Plan.

To integrate as many games as you want in Microsoft Teams, you need an Academic Plan or a Commercial Plan.

Downloading games is an exclusive feature for users with an Academic Plan or a Commercial Plan.

Get your Academic Plan or your Commercial Plan now and start integrating your games into your LMS, website or blog.

If you wish, you can download a demo game here and test its integration:

Benefits of PAK-21

Riddle

Played 3

About this activity

learn to know the benefits of PAK-21 (21st Century Learning)

Created by

Malaysia

Download the paper version to play

Make your own free game from our game creator
Compete against your friends to see who gets the best score in this game

Top Games

%
Anonymous
Anonymous
%
%
%
You have exceeded the maximum number of games you can print with your current Plan.

To print as many games as you want, you need an Academic Plan or a Commercial Plan.

Print your game
Benefits of PAK-21
 

Benefits of PAK-21Online version

learn to know the benefits of PAK-21 (21st Century Learning)

by Nur Hayati
1

What is the main benefit of PAK-21 for students? Answer : Developing __ st century skills

Hints

21

2

2. Which skill is MOST emphasised in PAK-21? Answer : ________ thinking

Hints

critical

3

3. How does PAK-21 help students prepare for future careers? Answer : By developing teamwork and di_____ skills

Hints

digital

4

4. Which of the following is a benefit of collaborative learning in PAK-21? Answer : Students improve communication and team____

Hints

teamwork

5

5. How does PAK-21 improve student engagement? Answer : By using _______-centred activities

Hints

student

6

6. What role does technology play in PAK-21? Answer : It supports inter______ and meaningful learning

Hints

interactive

7

7. Which benefit of PAK-21 helps students become responsible digital citizens? Answer : Digital literacy and et__cs

Hints

ethics

8

8. How does PAK-21 support different learning styles? Answer : By using varied teaching stra______ and tools

Hints

strategies

9

9. Why is creativity important in PAK-21? Answer : It encourages inno______ and problem-solving.

Hints

innovation

10

10. Which BEST describes the overall benefit of PAK-21? Answer: It develops hol_____, future-ready learners

Hints

holistic

Are you sure you want to leave the page?

If you leave the page, you will lose your game progress.