New game
Download
Get Academic Plan
Share game
Integrate it into your platform

You can integrate the game into an LMS compatible with LTI 1.1 or LTI 1.3 such as Canvas, Moodle, or Blackboard. This way, the scores will be automatically saved into the platform’s gradebook.
Download
You have exceeded the maximum number of games you can integrate into Google Classroom with your current Plan.

To integrate as many games as you want in Google Classroom, you need an Academic Plan or a Commercial Plan.

You have exceeded the maximum number of games you can integrate into Microsoft Teams with your current Plan.

To integrate as many games as you want in Microsoft Teams, you need an Academic Plan or a Commercial Plan.

Downloading games is an exclusive feature for users with an Academic Plan or a Commercial Plan.

Get your Academic Plan or your Commercial Plan now and start integrating your games into your LMS, website or blog.

If you wish, you can download a demo game here and test its integration:

Future Will/Won't Challenge

Quiz

Played 4 %Accuracy 93 Average time 02:43

About this activity

for more fun. There is nothing better than a challenge.

Created by

Peru

Download the paper version to play

Make your own free game from our game creator
Compete against your friends to see who gets the best score in this game

Top Games

%
Anonymous
Anonymous
%
%
%
You have exceeded the maximum number of games you can print with your current Plan.

To print as many games as you want, you need an Academic Plan or a Commercial Plan.

Print your game
Future Will/Won't Challenge
 

Future Will/Won't ChallengeOnline version

for more fun. There is nothing better than a challenge.

by Brayan Alexis Aspur Palomino
1

Fill the blank with the correct answer: Mickey _________ in a great concert next week.

2

Fill the blank with the correct answer: My friend __________ to my birthday party.

3

Fill the blank with the correct answer: Elena ___________ your calls. She is angry with you.

4

Fill the blank with the correct answer: Mark __________ to the beach tomorrow.

5

Fill the blank with the correct answer: Louis ___________ the exam, because He didn't study for that.

6

Fill the blank with the correct answer: Paul __________ a deal with you unless you accept some terms.

7

Fill the blank with the correct answer: My cousin ________ in the league, his leg is broken.

8

Fill the blank with the correct answer: Mike ___________ a effort, He wants to improve in maths and chemistry.

9

Fill the blank with the correct answer: My brother _______ to the cinema next week

10

Fill the blank with the correct answer: Marcus _______buy a new phone. He doesn't have enough money.

Are you sure you want to leave the page?

If you leave, you will lose the game in progress.