New game
Download
Get Academic Plan
Share game
Integrate it into your platform

You can integrate the game into an LMS compatible with LTI 1.1 or LTI 1.3 such as Canvas, Moodle, or Blackboard. This way, the scores will be automatically saved into the platform’s gradebook.
Download
You have exceeded the maximum number of games you can integrate into Google Classroom with your current Plan.

To integrate as many games as you want in Google Classroom, you need an Academic Plan or a Commercial Plan.

You have exceeded the maximum number of games you can integrate into Microsoft Teams with your current Plan.

To integrate as many games as you want in Microsoft Teams, you need an Academic Plan or a Commercial Plan.

Downloading games is an exclusive feature for users with an Academic Plan or a Commercial Plan.

Get your Academic Plan or your Commercial Plan now and start integrating your games into your LMS, website or blog.

If you wish, you can download a demo game here and test its integration:

Quiz de Demanda y Oferta

Quiz

Played 0

About this activity

Preguntas sobre demanda, oferta y precios

Created by

Argentina

Download the paper version to play

Make your own free game from our game creator
Compete against your friends to see who gets the best score in this game

Top Games

%
Anonymous
Anonymous
%
%
%
You have exceeded the maximum number of games you can print with your current Plan.

To print as many games as you want, you need an Academic Plan or a Commercial Plan.

Print your game
Quiz de Demanda y Oferta
 

Quiz de Demanda y OfertaOnline version

Preguntas sobre demanda, oferta y precios

by Fer Stivanello
1

1. Un emprendimiento aumenta el precio de sus tortas. ¿Qué ocurre con la cantidad demandada? A) Aumenta B) Disminuye C) No cambia Respuesta: B

2

2. ¿Qué situación genera un movimiento sobre la curva de demanda? A) Cambia el precio del producto B) Cambian los gustos C) Cambia el ingreso Respuesta: A

3

3. Una publicidad hace que más personas quieran comprar un producto. ¿Qué ocurre? A) La demanda aumenta B) La demanda disminuye C) Hay un movimiento sobre la curva Respuesta: A

4

4. Si aumenta el precio del café y se compra más té, ¿qué relación tienen? A) Complementarios B) Sustitutos C) Independientes Respuesta: B

5

5. Una familia aumenta sus ingresos y compra más productos. ¿Qué determinante cambió? A) Ingreso B) Precio C) Cantidad de vendedores Respuesta: A

6

6. En verano aumenta la compra de helados, sin cambiar su precio. ¿Qué puede explicarlo? A) Preferencias o necesidades B) Precio del helado C) Cantidad ofrecida Respuesta: A

7

7. Si baja el precio de un producto y se compra más, ¿qué ocurre? A) Desplazamiento a la derecha B) Desplazamiento a la izquierda C) Movimiento sobre la curva Respuesta: C

8

8. Si aumenta el precio de las bicicletas, manteniendo todo lo demás igual, ¿qué sucede? A) Aumenta la cantidad demandada B) Disminuye la cantidad demandada C) Aumenta la oferta Respuesta: B

9

9. Una emprendedora vende empanadas. Aumenta el precio de la carne que usa como insumo. ¿Qué afecta directamente? A) La demanda B) La oferta C) Los gustos Respuesta: B

10

10. Los consumidores creen que un producto aumentará de precio el próximo mes y compran más ahora. ¿Qué influye? A) Expectativas B) Precio actual C) Cantidad de vendedores Respuesta: A

Are you sure you want to leave the page?

If you leave the page, you will lose your game progress.